Over ons

Home » Over ons

Wie zijn wij?

FOTOMAATSCHAPPIJ.NL is een werknaam van Websitefilmpje.nl

Wij zijn gevestigd in Den Haag.

Kamer van Koophandel Amsterdam 64298833

ING bank: NL09INGB0006957280

BTW nummer: 212650208.B.01

Telefoonnummer: 06 12976765

Wij zijn een team van zowel professionele- en hobbyfotografen die de wens hebben om goede foto’s betaalbaar te maken voor webmasters. We zien vaak voorbij komen dat je de hoofdprijs moet betalen voor een goede afbeelding. Veel mensen kiezen er dus voor om teveel te betalen voor de rechten van een foto. Maar dat is nergens voor nodig. Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om altijd goede kwaliteit foto’s te plaatsen, zonder dat je hier teveel voor betaalt. Ontdek hier je mogelijkheden en welke rechtenvrije foto’s je kunt aanschaffen.

Wat voor soort foto’s kun je aanschaffen?

Een foto zegt meer dan 1000 woorden; een bekende uitspraak die in de huidige tijd misschien nog wel meer opgaat dan normaal. Vandaag de dag kunnen foto’s je website nog beter en aantrekkelijker maken. Welke rechtenvrije foto’s kun je online aanschaffen? Het is vooral belangrijk om eerst goed te kijken wat je nodig hebt en wat je over wilt brengen naar de bezoeker van je website. Je kunt bij Fotomaatschappij kiezen uit verschillende categorieën. Zo kun je onder andere een keuze maken tussen rechtenvrije foto’s van dieren, mensen, natuur, sport en steden.

Voor iedere website of blog

Foto’s zijn enorm belangrijk, vooral wanneer je ze op een website gebruikt. Met goede foto’s kun je bezoekers of klanten trekken. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over welke foto’s je plaatst, wat ze uitstralen en vooral wat je wilt overbrengen naar je bezoekers. Daarnaast zijn foto’s ook mooi als opvulling voor je website; alleen tekst is maakt je website wat minder aantrekkelijk voor bezoekers. Hoe je het ook went of keert: een goede foto is altijd welkom. En voor een paar euro kun je bij Fotomaatschappij de mooiste foto’s aanschaffen, of je een website nu zakelijk of privé hebt.

Rechtenvrije foto’s van uitstekende kwaliteit

De rechtenvrije foto’s die je bij Fotomaatschappij kunt bestellen zijn uitsluitend van uitstekende kwaliteit. Wanneer je zomaar een foto van het internet haalt kun je ten eerste problemen krijgen met het auteursrecht, maar daarnaast is de kwaliteit ook niet altijd even goed. Daarom ben je bij Fotomaatschappij verzekerd van hoge kwaliteit afbeeldingen in goed formaat. Deze kun je zelf eventueel nog bijsnijden voor de juiste afmetingen op je website.

Met een paar muisklikken en een paar euro krijg jij de rechten van een foto en heb je dus nooit meer te maken met problemen als het gaat om auteursrecht. De prijs voor de rechten van een foto liggen vaak erg hoog en daar willen wij van Fotomaatschappij verandering in brengen! Zodat jij voor jouw website goede én betaalbare afbeeldingen kunt gebruiken.

Betaal eenvoudig met iDeal of PayPal

Ook als het gaat om betalen van de rechtenvrije afbeeldingen gaat het erg gemakkelijk. Je kunt zowel betalen met iDeal als met PayPal, en dus kun je binnen enkele minuten de betaling afronden. Als de betaling is afgerond krijg je direct de foto’s geleverd en kun je ze dus meteen gebruiken. Bij Fotomaatschappij ben je snel de eigenaar van de mooiste rechtenvrije foto’s. Selecteer de afbeelding en het juiste formaat, ga naar afrekenen en ontvang de rechten voor het gebruiken van afbeeldingen voor je website.

Waarom Fotomaatschappij?

Waarom zou je voor Fotomaatschappij kiezen? Ten eerste weten wij van Fotomaatschappij als een ander hoe belangrijk foto’s zijn én zijn we van mening dat je daar de hoofdprijs niet voor hoeft te betalen. We zijn zelf een team van professionele- en hobbyfotografen en we vinden het belangrijk dat goede afbeeldingen beschikbaar worden gesteld voor een aantrekkelijke prijs. Hierdoor kiezen mensen sneller voor betaalbare rechtenvrije foto’s en worden dus websites en blogs beter en aantrekkelijk voor bezoekers.

Door de hoge prijs bij veel websites van stockfoto’s kiezen veel mensen toch voor gratis afbeeldingen van minder goede kwaliteit of ze betalen de hoofdprijs terwijl dit niet nodig is. Bij Fotomaatschappij betaal je maar een paar euro voor rechtenvrije foto’s. Daarnaast is de website overzichtelijk en zijn de rechtenvrije foto’s die je hebt besteld direct beschikbaar voor gebruik.